Tegnap elkezdődött a Han Solo-film forgatása (Eredeti téma megtekintése)Ody Mandrell

Posted 2017.01.31 21:08

A Zsivány Egyes pozitív fogadtatása és egymilliárd dollárt meghaladó bevétele után a Lucasfilm nagy önbizalommal vághat bele a következő önálló Star Wars-film elkészítésébe, amely a fiatal Han Solo kalandjait fogja elmesélni.

A film társrendezője, Chris Miller által közzétett alábbi fotó elég egyértelműen jelzi, hogy megkezdődött a Han Solo-film forgatása.

View image on Twitter

https://pbs.twimg.com/media/C3blfykWcAAjtOx.jpg:small Nem is A Lego-kalandot jegyző Chris Miller-Phil Lord párosról lenne szó, ha nem csempésztek volna ebbe is valami szójátékot. „Han First Shot”, vagyis „Han első felvétel” — írja Miller a kép kommentárjaként, kiforgatva a Star Wars-rajongók által alkotott „Han shot first” (Han lőtt először) szállóigét.

Hasonló szójáték a film munkacíme is. A csapón látható Red Cup az amerikai házibulik elmaradhatatlan kellékét, a piros eldobható poharakat gyártó Solo Cup Companyre utal. Természetesen a film valódi címéhez nem sok köze van ennek (Az utolsó Jedi munkacíme például Spacebear, azaz űrmedve volt), ellenben a westernek világát idéző betűtípus talán sejtet valamit a Han Solo-kaland jellegéből.

Mint arról korábban olvashattatok, a Han Solo-film a Star Wars nyolcadik része után, 2018-ban kerül a mozikba. Forgatókönyvírója Lawrence és Jon Kasdan. A zöldfülű Han Solo szerepét a huszonhat esztendős Alden Ehrenreich alakítja, mellette Donald Glover (Lando Calrissian), Woody Harrelson és Emilia Clarke játszik a filmben.Teljes cikk megtekintése