Ugrás a kommentre

Videojátékok


Ajánlott hozzászólás

Az Attack Squadronnak nem hiszem, hogy lesz egyáltalán valamiféle sztorija, a Battlefront viszont érdekes lehet annak ellenére, hogy ez a játék is s multira van kihegyezve, mert az egyjátékos kampány kiegészítheti a filmek, a TCW, sőt talán még a Rebels eseményeit. Azt hiszem volt is szó arról, hogy egy srác meginterjúvolta a készítő DICE-t, és nekik elsőkézből volt infójuk a még le nem adott TCW részekről. Kíváncsi vagyok, hogy miként használják fel pl. a 66-os, vagy a Yoda szál történeteit.

Szerkesztve: - Nabopolasszar
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Az új Battlefront szerintem nem lesz kánon, mivel a DICE már többször jelezte, hogy úgy kívánják megcsinálni, ahogy a Rocksteady (és a Warner) a Batman: Arkham...-játékokat. Vagyis az ismert szereplőket egy alternatív világba helyezik, amiben ugyan megvannak a megszokott események, mindenki azon az oldalon áll, ahol korábban, de mégis minden kicsit más. Hülyén hangzik, de egy Star Wars világában játszódó, a Star Warstól független sztori (aki játszott az említett Batman játékokkal, az tudja miről van szó).

 

A Visceral-féle SW játék nem pletyka, a DICE és a Bioware mellett ez a harmadik stúdió, aminek az EA kiosztotta az IP-t. Egyelőre sajnos nem tudni róla sokat, valószínűleg még nagyon a kezdeti fázisban van. Annyi biztos, hogy a történeten Todd Stashwick és Amy Hennig dolgozik. Előbbi a jövendőbeli Uncharted 4 főgonoszának hangját adta (de a kész játékban nem ő lesz a hangja), utóbbi pedig az Uncharted-sorozat történetét írta (és a múlt hónapban rúgta ki mindkettőt a Naughty Dogtól - egyes teóriák szerint pont azért, mert elkezdtek a Visceralnak SW-történetet írni).

 

Ami viszont nekem furcsa, hogy a The Old Republic nem maradt kánonban, hiszen idén két nagy kiegészítőt is kap, szóval távolról sem tervezik a leállítását, és arról sincs még csak pletyka sem, hogy a Bioware új RPG-n vagy MMORPG-n dolgozna a témában. Oké, a dolognak van üzleti fele is, a ToR amióta ingyenes lett, baromi jól megy, így nem csoda, ha nem lövik le, amíg nincs helyettesítője.

 

Amiben személy szerint reménykedem, hogy a Bioware a Mass Effetc-trilógia mintájára készít egy Star Wars RPG-t.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Természetesen nem a legkomolyabban vehető a sztorija és sokszor ellent is mondott más műveknek, de voltak benne érdekességek: mi lett a Naboo és Kamino sorsa, mi lett a droid sereggel stb. Ha most egy kicsit jobban ráfekszenek a sztorira lehet belőle valami.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

A DICE-ról beszélünk, a single itt is csak alibiból lesz, mint a Battlefieldeknél. Oké, azért azoknak jobb a sztorija, mint az első két Battlefront egysorosai. De ha összetudnának valami olyat hozni, mint a Rocksteady az Arkham-játékokkal, akkor még imába is foglaljuk a nevüket, hiszen azok leggyengébb része is remek, a legjobbak meg zseniálisak.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

2014-es E3-on Battlefront és további SW címek bemutatkozása várható.

Ami biztos eddig, hogy a DICE-tól jön a Battlefront.

A Bioware valószínűleg bejelenti a következő The Old Republic kiegészítőt.

A Visceral egyenlőre kérdőjel, de annyit borítékolhatunk, hogy story szempontjából rendben lesz. Legalábbis én bizalmat szavazok nekik. :)

Szerkesztve: - Dei
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 1 hónappal később...

Így az E3 előtt pár nappal egy kicsit elgondolkodtam az új Battlefront lehetséges tartalmáról, és belegondoltam milyen lenne, ha a kimaradt TCW részek cselekményei valamilyen módon belekerülnének a játékba.

 

Ha még emlékeztek anno volt egy gyakori kérdésekes hozzászólás, ami arra utalt, hogy a DICE-osok tudnak valamit a le nem adott részekről, (Csak 2 hónapot tévedtek a leadással, és azt is eltalálták, hogy Ahsoka nem szerepel majd az első 15 részben - lehet hogy akkor még tényleg 20 részt terveztek leadni), plusz tudjuk, hogy a kimaradt részek között van egy Echos/Rexes/kommandós szál, ami tökéletes alapanyaga lenne a játéknak. És ha nem is az eredeti játék gerincét adná, el tudnám képzelni, hogy DLC-ként megkapnánk azt a néhány történetet, amelyeket lehetséges adaptálni.

 

Én mindenesetre nagyon örülnék egy ilyen húzásnak.

Szerkesztve: - Nabopolasszar
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 2 héttel később...

Hát ez az alkalmazás valami eszméletlen! :rock: (Legalábbis azok számára, akik szeretnek fan filmeket készíteni.)

 

https://www.youtube.com/watch?v=MxRpe4gKpcg&feature=youtu.be

 

Elvileg majd jönnek hozzá update-ek, melyek között lesz Rebels témájú is. Remélem a TCW-ról sem feledkeznek meg.

 

Egyébként örülök, hogy a Battlefront sorozat nem meredt feledésbe. :clap:

Szerkesztve: - LordGravon
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 6 hónappal később...

Az új Battlefront játékkal mi a helyzet? Az eddigi 6 film idejében fog játszódni? Lesz benne EP6 utáni dolog is? Elviszik a dolgokat az EP7 -ig? Úgy tudom, hogy nem, és nem találtam más infót, ami ennek ellent mondana.

Állítólag Alex Freed írna egy egy Battlefront könyvet is, de, hogy ez regény lenne, vagy sem, azt nem tudni.

Szerkesztve: - Darth Revan9
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.