Ugrás a kommentre

Nemzetközi előzetest kapott a Zsivány Egyes


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Alig négy nappal a Zsivány Egyes (Rogue One: A Star Wars Story) második előzetese után kijött a film első úgynevezett nemzetközi (értsd: nem amerikaiaknak szánt) előzetese, néhány új dialógussal és jelenettöredékkel. Megtudhatjuk például, hogy az új birodalmi fegyver teszteléséről Jyn Erso apjának (Mads Mikkelsen) kódolt üzenetéből értesülnek a lázadók.

 

 

 

Galen Erso karakteréről, aki egyébként ebben az előzetesben sem bukkan fel, eddig annyit tudunk, hogy egy tudós, aki a Birodalom és a felkelés számára is fontos tudás birtokában van, és nem éppen felhőtlen a viszonya a lányával. Gondolom, apuka a Birodalom szekerét tolja, míg rá nem jön, hogy a projektet, amin dolgozik, nem véletlenül keresztelték Halálcsillagnak.

 

Az ébredő Erő rekordokat halmozó szereplése Ázsiában valamivel visszafogottabb volt, mint Észak-Amerikában vagy épp Európában, ezért érdekes lesz látni, mekkora sikert tud elérni a keleti kontinensen a Zsivány Egyes, az első olyan Star Wars-film, amelynek szereplőgárdájában — a kínai Jiang Wen és a Hong Kong-i Donnie Yen személyében — népszerű ázsiai színészek is helyet kaptak.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.