Ugrás a kommentre

Elhunyt Carrie Fisher (frissítve)


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Hatvan esztendős korában elhunyt a Csillagok háborújában Leia hercegnőt alakító Carrie Fisher, aki néhány napja egy repülőút során kapott szívinfarktust. Egyre több média számol be a pótolhatatlan veszteségről, felidézve a színésznő életútját, vagy épp szemezget a Twitteren terjedő reakciókból, részvétnyilvánításokból, én pedig még mindig hitetlenkedve nézek magam elé: nem, ez nem lehetséges, biztosan csak valami rossz álom, vagy az átkozott birodalmi propaganda újabb álhíre. Aztán eszembe jut a nyári londoni Celebration, ahol az egyik kiemelt

ő volt a főszereplője, amire előzetesen karszalagot kellett volna hosszú sorbanállás révén szerezni, de ezt egy karlegyintéssel elintéztem: majd máskor, hiszen így is elég zsúfolt a program – mindannyiunk kedvenc hercegnője pedig úgyis ott lesz a következő eseményen, s az azt követőn, míg világ a világ. S most ez a világ omlott össze bennem: Carrie Fisher, akik milliók bálványa lett a Csillagok háborúja révén, aki a hirtelen jött hírnév árnyoldalát megismerve zuhant a mélységbe, majd állt talpra, aki újra és újra bizonyságot tett hihetetlen humorérzékéről, nem vesz részt több Celebration-rendezvényen, a VIII. rész sajtókörútján, vagy tévéműsorban. S bár a Zsivány Egyesben a digitális technika keltette életre ifjúkori énjét, többé már nem tudom ugyanazzal az érzéssel végignézni az ominózus képsorokat, mint a premieren. Ha pedig újra megtekintem az Egy új reményt és ismét megjelenik a holoüzenete Obi-Wan Kenobi kunyhójában, nem tudok majd nem arra gondolni, hogy Sir Alec Guinness és Kenny Baker után immár Carrie Fisher is elutazott egy messzi-messzi galaxisba, s onnan néznek le ránk. Mi pedig a szívünk egy részének elvesztését követően nem tehetünk mást, mint mosolyát megőrizve még egyszer köszönetet mondunk neki mindenért és azt kívánjuk, hogy az Erő kísérje az útját!

 

Carrie_Fisher.jpg

 

 

 

Frissítés: sajnos a tragikus eseményt újabb gyász követi a Fisher-családban. 84 esztendős korában elhunyt Debbie Reynolds, Carrie édesanyja, aki a temetéssel kapcsolatos ügyintézés közben kapott stroke-ot és az ő életét sem tudták már megmenteni az orvosok. Nyugodjék békében!

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.