Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

4x05 - Mercy Mission

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Már, hogy ne tudták volna? A főnök egész végig arról beszélt Wolfeenak, hogy békét kell kötni a földdel, aztán ők vezették oda 3PO-ékat, mert tudták, hogy részben a feltörő gázok miatt rossz nekik, hogy nyitva van.

Ha tudták, hogy a fedelet kell becsukni, akkor miért nem mondták? Láthatóan a király is azt akarta a rész elején, hogy menjenek le és úgy segítsenek.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Akkor talán a feltörő gázok alakítottak ki olyan nyomást, hogy elmozdult a "fedő". Bár szerintem a lentiektől függetlenül is létrejöhettek földrengések. Felteszem az Aleennek is vannak tektonikus lemezei, miegymás...

Én is így gondolom. Annak nincs értelme, hogy a fentiek nyitották ki, mert miért tették volna?

Ha tudták, hogy a fedelet kell becsukni, akkor miért nem mondták? Láthatóan a király is azt akarta a rész elején, hogy menjenek le és úgy segítsenek.

Talán azért akarták, hogy lemenjenek, mert ők droidok, így rájuk nem mérgező a lenti gáz, és kellett valaki, aki beszél a lentiekkel, és lenyugtatja őket. Bár mondjuk, ha ezt akarták, akkor ezt is mondhatták volna konkrétan. :)
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Továbbra sem értem, hogy amikor első illetve második alkalommal körbeállják a fedelet, miért nem kezdenek el fuldokolni.

Voltak pillanatok, amikor nem jött ki semmi a lyukból. Amikor meg szivárgott a sárga "lenti levegő" akkor gyorsan elszaladtak onnan. Persze ettől még köhöghettek volna kicsit... Így a végén olyan érzése van az embernek, hogy csak azért kezdtek el fuldokolni, hogy legyen valami magyarázat.

Hozzászólás ideje:

Nem tudom, lehet túl jó hangulatban vagyok, de ez a rész is tetszett. Az elején kicsit féltem, de az Aleena népet amúgy is szeretem Ratts Tyerrel óta. :)

A fent játszódó jelenetek annyira nem fogtak meg, bár voltak ott is gyönyörű jelenetek, de azok nem überelhették a lentieket. Sajna nem ismerem azokat az ent lényeket, de nagyon tetszettek. Viszont a tündérecske annyira nem jött be, de annál inkább a rejtvénye. Ilyenekben jó vagyok, és ez elég régi, hirtelen mégsem ugrott be. Összességében aranyos volt a rész, semmi extra, de néha jó egy ilyen kis változatosság. :)

6,5/10

Hozzászólás ideje:

Emlékszem annak idején milyen röhejesnek tartottam a Caravan Of Courage: An Ewok Adventure című filmet, annyira a Star Warstól idegennek találtam az ott felbukkanó varázslatos dolgokat, de ahogy haladunk előre a The Clone Warsban és különösen Orphne-t elnézve, mai szemmel már nem tűnik olyan röhejesnek ez a régi ewokos film. :)

Hozzászólás ideje:

Nagyon szép volt a rész kidolgozottsága. Ezek a falények és a varázslónő és a környezet... Wow. Mintha a "Heart of Darkness" nevű egykori PC játék megelevenedett volna. :)

Maga a történet viszont nem volt egy nagy eresztés. C3P0 rövid úton kiborít, bár ez a múltkori piacos vásárlásukhoz képest egy sokkal elviselhetőbb darab volt. :D

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Aranyos kis rész volt, nekem nagyon bejött. Egyébként is imádom C-3PO-t és R2-t. A világ rendkívül érdekes és kidolgozott. A legaranyosabb tényleg az volt, amikor a kis lények főnöke átölelte Thripio lábát. A föld alatti világ is izgalma s és érdekes volt.

Néha kell ilyen rész is.

10/10

• 5 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Nekem tetszett a szinkron. Bár azt sosem értettem, hogy azokat a lényeket, amelyek az egész epizód alatt nem beszélnek érthető nyelven, akkor minek újra szinkronizálni. Thörköly Leventét nem ismertem fel, vagy Manchucho volt, vagy a kindalo, de szerintem utóbbi, a torzításból nem lehetett kivenni.

• 1 hónappal később...
  • 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Annyira jók ezek a részek! Főleg ebben az évadban vannak olyan történeti szálak amik elég durvák, és ha besokall az ember, akkor csak előveszi pl. ezt a részt és máris meg van a felüdülés. Az egyik legjobb filler epizód a sorozatban.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

• 2 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Eszembe is jutottál, hogy "na, ez Ildinek biztosan tetszeni fog!". :)

Milyen érdekes az ember... ugyanez jutott eszembe most is, hogy ismét megnéztem a részt. :D Tipikus Pildire szabott epizód, és én nagyon élveztem.

Ez a nagybetűs MESE. Imádtam a hangulatát, a látványát, úgy az egész részt, ahogy volt. :)

Hozzászólás ideje:

Milyen érdekes az ember... ugyanez jutott eszembe most is, hogy ismét megnéztem a részt. :D Tipikus Pildire szabott epizód, és én nagyon élveztem.

Ez a nagybetűs MESE. Imádtam a hangulatát, a látványát, úgy az egész részt, ahogy volt. :)

Donát, látod, ezzel abszolút meghoztad a kedvemet ahhoz, hogy újra nézzem a sorozatot! :) Egyből beugrott, milyen bájos volt az egész. :)

(OFF Csak előtte a Lost-tal kell végeznem, amire teljesen rákattantam :D )

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A rész elején a klónpilóta azt mondja mikor az aleeni mellé repül, hogy "Pompás látom ez is egy olyan bolygó", mire gondolhat itt? :D

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.