Ugrás a kommentre

Slees

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    57
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Slees profilja

  • Születésnap: 1968-10-21

Profil információ

  • Nem
    Férfi
  • Lakhely
    Szeged

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokkja le van tiltva, és nem jelenik meg más felhasználóknak.

Slees eredményei

Ifjonc

Ifjonc (1/6)

0

Közösségi hírnév

  1. Slees

    Rey

    Rey látomásában ott a válasz, hogy miért tudja használni az erőt ennyire. A következő rész elején minden kiderül róla. még másfél év.
  2. Slees

    EPVII spoileres topic

    Az EP III-ba állítólag a szinház jelenetben volt egy rész (ami kimaradt a filmből), amikor Sidius azt mondja Anakinnek, hogy "közöm van a létezésedhez!" Ha ezen a szálon indult el J.J... Luke rá jön, hogy lényegében Ő, az apja, Leia A Sith-ek teremtménye, jobbnak látja ha önkéntes számüzetésbe vonul. Volt egy olyan hír is régebben, hogy az EP VII címe: Az ősi félelem lesz, ez inkább egy ősi Sith "feltamadását" támaszthatja alá. A teaser rmeg hangulatú! Hosszú évünk lesz!
  3. Slees

    6x13 - Sacrifice

    és hogy fokozzuk.....a 13. rész végére a stáblista.(21.57-nél)..... Darth Bane - Mark Hamill zseniális!!!
  4. Slees

    EPVII spoileres topic

    Még 1999-ben a Cinema Magazinban írták egy cikkben: " Ha a Star Wars december 24-én kerülne a mozikba, elmaradna a karácsony."
  5. Slees

    A szereplők

    Szerintem nagyon meg fogunk lepődni, hogy ki lesz a tanítvány! Ez lehet az ep7-8-9 egyik meglepetése! Az ep4-5-6-ban: "Luke én vagyok az apád!" Az ep1-2-3-ban: "Palpatine kacellár a sith nagyúr!" (már aki ezt látta előbb) Hogyis mondta Palpatine: "Minden a terveim szerint halad!"
  6. Slees

    A Rebels animációs sorozat

    Az új animációs sorozat hivatalosan is bejelentve! Jól alakulnak a dolgok! http://starwars.com/news/new-animated-series-star-wars-rebels-coming-fall-2014.html
  7. Slees

    Zene

    J.J. John Williams-t szeretné zeneszerzőnek. (Star Trek sajtótájékoztató Berlin 7:00 perctől) http://www.jedinews.co.uk/news/news.aspx?newsID=11497
  8. Slees

    EPVII spoileres topic

    A Star Wars-nál minden igaz, csak 6 -részt akart Lucas, 9 részt akart Lucas és még a 12 részt akart Lucas is. Az oka egyszerű, folyamatosan fejlődött és változott a történet. Ha emlékeztek még az EP3 eleje is teljesen más volt a bemutató előtt egy évvel. Lucas így dolgozik, dolgozott. Én olyat is hallottam, hogy a 3 trilógia = 12 rész, mert minden trilógiának lett volna egy felvezető része. Lucas sokszor nyilatkozott, hogy az elkészült történet túl ambiciózusra sikerült, így kivette a középsőt és azt csinálta meg először. Ha itt 4-5-6-ra gondolt, akkor 3 tirlógia volt tervezve, ha csak a 4-re akkor 2 trilógia 6 rész. Most jön az EP 7-8-9 és ha jól sikerül (és szerintem mindenki ezt reméli) biztos lesz EP 10-11-12. Ha a Marvel rendszere szerint fog az SW is készülni a 7-8-9 és a spin-off filmek az első fázis, stb. A Marvel filmek most tartanak a 2. fázisnál és már tervezeik a 3. fázist. 2020-ra ha minden jól megy már 12 mozifilmünk lesz és az előszereplős TV sorozat is elindulhat akkorra. És ez csak a kezdet...
  9. Slees

    EPVII spoileres topic

    Végre valami pozitív, bár semmi új hír, de a lekesedés nagyon átjött. Kéne egy DeLorean, legalább 2014 végére előre utazni az időben.
  10. Szerintem egy biztos, jók lesznek az új filmek, mert... ezeket a filmeket "mi rajongók" csináljuk saját magunknak. Olyan rendezők, forgatókönyvírók, stb. dolgoznak a filmeken, akik velünk együtt évek óta rajongói az SW-nek. Ezért biztos, hogy remek filmek és egy nagyszerű oly korszak kezdődik. A többi 2015. májusában.
  11. Slees

    A szereplők

    Harrison Ford interjú, persze volt Star Wars 7 kérdés is, "beszédes" válasz 2.02-től:
  12. Egy dolog kimaradt mindenkinek, amit Lucas mondott még tavaly a Disney felvásárkor: " mivel hasonló felépítésű a két cég, ezért tökéletesen illeszkednek egymáshoz." Számomra ez azt jelenti, hogy nem telnek majd el évek azzal, hogy a Lucasfilm integrálódik a Disneybe, hanem amelyik cég hasonló részlege erősebb az marad meg. Tehét ILM, Skywalker Sound marad, LucasArts megszünik fejlesztés egyebek átkerül a Disneyhez és valami hasonló átlalakítás (ha nem is megszüntetés) várható a Lucas Animationnál és a Lucas Licensignél is. Nyilván nem fogja egy cégnél két különbüző "osztály" ugyanazt csinálni.
  13. Slees

    A szereplők

    Április 1 vagy sem? http://imgur.com/rmo5Ikq
  14. Slees

    Zene

    STAR TOURS music a Jedi News-ról! 0.14-nél egy kicsit meglepődtem, itt valakik nagyon előre tudhattak néhány dolgot. Ki lesz az EP VII zeneszerzője?
  15. Slees

    EPVII spoileres topic

    Az első "üzenet" a Bad Robot-tól a Twitter-en:
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.