Ugrás a kommentre

DarthMaul31

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    424
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

DarthMaul31 profilja

  • Születésnap: 1990-10-31

Profil információ

  • Nem
    Férfi
  • Lakhely
    Kecskemét

Legutóbbi látogatók

3.408 profil megtekintés

DarthMaul31 eredményei

Ifjonc

Ifjonc (1/6)

28

Közösségi hírnév

  1. DarthMaul31

    Eladó

    Sziasztok a Korélia trilógia darabjait egyenként milyen áron lehetne eladni? Tehát arra lennék kíváncsi mennyit érnek darabonként.
  2. DarthMaul31

    Eladó

    Az elveszett Sith-törzs eladva!
  3. DarthMaul31

    Eladó

    Sziasztok, eladó három könyvem: Sith-ek könyve, Az elveszett Sith törzs, valaint egy Fantasztikus gépezetek enciklopédia. Baráti áron adom őket. Lehetőleg egyben szeretném eladni de külön-külön is szóba jöhet! Képekért, árakért nyugodtan keressetek privátban.
  4. DarthMaul31

    Sport

    Írtátok itt páran, hogy utáljátok a kosarat. Hát, emberek, lehet utálni, de amit ma meg tegnap leművelt a magyar CSAPAT az EB-n,el kell ismerni mindenkinek, hihetetlen volt. :D Tegnap megvertük a cseheket, ezzel 48 év utan először nyertünk meccset kosár Eb-n. Ma a románokat vertük 80-71-re,és ugyan holnapután játszunk a spanyolok ellen még egy csoportmeccset,de már eldőlt hogy bent vagyunk a legjobb 16-ban!!!! Így van! Nagyon nagy meccs volt. A románok mondjuk néhol rendesen rám ijesztettek, főleg 71-75-nél, de a lényeg hogy behúztuk.
  5. DarthMaul31

    Sport

    De a magyar-románt kedden nézzed!í Az nagy lesz. A montenegrói meccs meg tényleg mindennek a legalja.
  6. DarthMaul31

    Sport

    Kritikán aluli volt a mai meccs. Nem az a baj,hogy kikaptunk, hanem hogy mennyivel, illetve milyen pocsékul játszottunk.. Borzalmas volt nézni, semmi nem ment be nekünk, semmi. 72-48-ra nyert Montenegró. Oké, papíron erősebbek, NBA játékosuk is van, de azért ez hatalmas különbség... Hétfőn 14.00-kor Csehország ellen játszunk,,reméljük addigra följavulunk. M4 Sport természetesen közvetíti.
  7. DarthMaul31

    Sport

    Ody Mandrell, ma Hanga már elvileg játszani fog a montenegróiak ellen. Nabopolasszar, hidd el, érdemes lesz nezni. Komoly esélyünk van a 16ba kerülésre. Románok elleni derbi nagy lesz, azt kötelező lesz behuzni.
  8. DarthMaul31

    Sport

    Naaa,ennyire nem érdekelnek senkit az Eb-n szereplő magyarok? Értem én, hogy nem vagytok nagy kosárfanok, de mégiscsak a magyarokról van szó! Tegnap 58-67-re kaptunk ki a horvátoktól, ami ahhoz képest, hogy 18 éve nem voltunk Eb-n,valamint a legjobbunk, a nem rég Barcelonába igazolt Hanga Ádám lesérült,így alig játszhatott, extra teljesítmény! Itt egy 2 perces összefoglaló, ma 14.00-kor pedig Montenegró ellen játszunk, ahol van egy NBA-játékos is - a meccset élőben adja a Duna World.
  9. DarthMaul31

    Sport

    Ne feledjétek, holnap kezdődik a kosár Eb, ahol végre a magyarok is kint vannak. A meccsidőpontok a következők: szeptember 1., péntek: Magyarország - Horvátország (14:00) szeptember 2., szombat: Montenegró - Magyarország (14:00) szeptember 4., hétfő: Magyarország - Csehország (14:00) szeptember 5., kedd: Románia - Magyarország (19:30) szeptember 6, szerda: Spanyolország - Magyarország (16:15) Meccsidőpontok nem tudom, mennyire pontosak, az eredmenyek.com-ról szedtem őket. Aki teheti, nézze a meccseket, még ha nem is szereti a kosárlabdát, akkor is, mert lesznek nagyon jó derbik, főleg a román-magyar. És még esélyünk is van bejutni a legjobb a 16-ba. A spanyolokon és a horvátokon kívül mind verhető ellenfél, a román főleg Nem vagyok benne biztos, de szerintem minden magyar meccset közvetíteni fog a tévé,talán az m4 sport és a duna tv közt lesznek szétosztva. majd figyelni kell. A keretben ott lesz az a Hanga Ádám is, akit nemrégiben leigazolt a kontinens egyik legjobb csapata,a Barcelona. (Bár jobb lenne, ha az nba-be ment volna...)
  10. DarthMaul31

    Sport

    http://www.nemzetisport.hu/kosarlabda/ferfi-kosar-eb-a-cimvedo-spanyolokkal-egy-csoportban-a-mieink-2537925?utm_source=nsofb&utm_medium=page&utm_campaign=nsofb Spanyolország, Csehország, Horvátország, Montenegró, Románia, Magyarország... Meglehet a továbbjutás, de nem lesz egyszerű...
  11. DarthMaul31

    Sport

    Na, jövőre irány Kolozsvár!!!!! http://www.nemzetisport.hu/kosarlabda/ferfi-kosar-eb-minket-valasztottak-a-romanok-kolozsvaron-fogunk-jatszani-2534339?utm_source=nsofb&utm_medium=page&utm_campaign=nsofb Nov. 22-én pedig sorsolás!
  12. DarthMaul31

    Sport

    Megőriztük veretlenségünket, 63-61-re legyőztük Macedóniát, Hanga Ádámot és Vojvoda Dávidot nélkülözve. http://www.nemzetisport.hu/kosarlabda/kosar-a-futball-eb-ota-igy-nem-unnepeltek-magyar-valogatottat-video-2526375 http://www.m4sport.hu/2016/09/17/hibatlan-merleggel-jutottak-ki-az-eb-re-a-ferfi-kosarasok/
  13. DarthMaul31

    Sport

    Ha bejutnánk a legjobb 16-ba, óriási lenne. Ha a kolozsvári csoportba kerülünk, az kedvezne a magyar szurkolóknak,biztosan rengetegen kimennének Magyarországról,hogy megnézzék a válogatottat. Főleg a román-magyart. Nem is tudom,mikor volt utoljára férfi kosárban Románia-Magyarország tétmérkőzés.Esélyünk is lenne ellenük,ugyanis nem túl jók a románok kosárlabdában, valamikor a 80-as években szerepeltek utoljára Európa-bajnokságon,a jövőévire is csak azért jutottak ki,mert ők az EB egyik rendezői. Amúgy selejtezőből nem sok esélyük lenne kijutni. Egyébként azt hiszem, a kalapbesorolásnál a románoknak is van valamennyi beleszólásuk, hogy kiket akarnak magukkal egy csoportban, és hülyék lennének nem minket választani egyik ellenfelükként.
  14. DarthMaul31

    Sport

    Már tavalyelőtt is egy elég ütőképes gárdával mentünk neki a selejtezőknek, bár hiányzott Hanga Ádám, Lóránt Péter, és Báder Márton. Utóbbi játékos már visszavonult, Lóránt viszont azért nincs idén, mert nincs jóban a szövetségi kapitánnyal. Szóval, idén is vannak hiányzóink, az említett Lóránton kívül ott van még az idén nyáron Spanyolországba igazoló Rosco Allen (amerikai neve van, de itt született Magyarországon, és azt hiszem, az anyanyelve is magyar), meg Golomán György is, aki tavaly óta játszik az amerikai egyetemi bajnokságban, az UCLA színeiben. Szóval, vannak hiányzóink, de még így is nagyon jó keretünk van. Tavalyelőtt egyébként mindösszesen 2 ponton múlott az Európa-bajnokság,ha nem 15-tel, hanem 17-tel vertük volna a cseheket, kinn lettünk volna tavaly is.
  15. DarthMaul31

    Sport

    Ma 16:30-tól játssza utolsó selejtezős meccsét felnőtt férfi kosárlabda-válogatottunk, az ellenfél Macedónia lesz. A találkozót végre élőben közvetíti az M4 Sport. http://kosarsport.hu/hirek/48210/magyarorszag_-_macedonia_el__ben_az_m4-en Csapatunk legjobbja, Hanga Ádám biztosan nem fog játszani,ugyanis vissza kellett utaznia Spanyolországba,mert jövőhéten nagyon fontos mérkőzése lesz a klubcsapatával,a Laboral Kutxával. Nagy tétje úgyse lesz már az itthoni meccsnek, max. annyi,hogy megőrizzük veretlenségünket. De továbbjutás szempontjából nem jelent semmit a végeredmény, mi már csoportelsőként kijutottunk az eb-re,a macedónok pedig így is úgy is harmadikok lesznek. Vélhetően csapatunk másik legjobbja, Vojvoda Dávid sem fog játszani. Egyébként hatalmas ünneplés lesz Szolnokon (ott lesz a meccs), kár, hogy ebből pont Hanga Ádám fog kimaradni. Nélküle azért egészen más lenne most a helyzet eredményeket tekintve,rengeteget segített a csapaton .
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.