Ugrás a kommentre

Darth Cupsy

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    5.745
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

  • Győztes napok:

    17

Darth Cupsy legutóbbi győztes napja: November 20 2021

Ezen a napon Darth Cupsy írta a legtöbbet kedvelt hozzászólásokat!

Profil információ

  • Nem
    Férfi
  • Lakhely
    Sopron
  • Érdeklődés:
    Meglepő de... Star Wars :D , DC, Marvel, Gaming

Információk

  • Ajánló
    Maga az Erő vezetett ide.

Legutóbbi látogatók

8.499 profil megtekintés

Darth Cupsy eredményei

Jedi mester

Jedi mester (4/6)

3.458

Közösségi hírnév

  1. A "tömény gyönyör" az meg a jó pálinka lehet
  2. Darth Cupsy

    Filmek

    Ez a Dűne nem az én világom, láttam a régit, a TV film verziót és az újat is, de egyik sem fogott meg. Az új nem rossz film, látványos is és ha lesz folytatás majd azt is megnézem 1x, de nálam nincs azon a szuperlatívuszi szinten, mint azt sok helyen olvastam.
  3. Darth Cupsy

    Egyéb fontos

    Dubajban nem ritka, hogy manipulálják az időjárást lehet ez ütött vissza. Az, hogy a víz meg így megállt a csatornahálózat illetve annak hiányosságai miatt lehetséges.
  4. Darth Cupsy

    Sorozatok

    Én nem kerestem rá, de én is gondoltam, hogy vele van valami, mondjuk csak annyit, hogy leszbikus, de mégse tolták az ember arcába, mint más sorozatokban, ahol az ilyen karakternek biztos van legalább egy csók jelenete, ami kb. másról se szól, csakhogy megmutassák "lássátok ilyenünk is van"
  5. Darth Cupsy

    Star Wars: Outlaws

    Amúgy kíváncsi lennék ezek az emberek mindenen így háborognak, mert az élet minden területén ez van, nemcsak a videojátékoknál, ha valami extrát akarsz azért fizetned kell. A másik kedvencem mikor le is hülyézik az embert, mert neki megér annyit, hogy pluszba fizessen a játékért, abba nem gondolnak bele, hogy amaz akit hülyének titulálnak, hány meg hány olyan dolgot tarthat hülyeségnek amikért ők fizetnek. Illetve, hogy milyen tényezők mentén hozza meg azt a döntést, hogy a drágább verziót választja pl.: nekem több, mint valószínű, hogy ez az egyetlen cím amire pénzt költök egész évben.
  6. Darth Cupsy

    3x13 - Into The Breach

    Szerintem az sokkal neccesebb, hogy a fokozott biztonságú terület falát le lehet feszegetni egy szikécskével, mi több ezek után majdhogynem elemeire esik szét az egész. Galen Erso nagy szolgálatot tett a hőelvezető beépítésével, de lehet a birodalmi építészmérnökök maguk is "megoldották" volna a gyenge pont létrehozását.
  7. Darth Cupsy

    Star Wars: Outlaws

    Általánosítottam, de több mint valószínű, hogy van köztük olyan aki mindkét halmazba beletartozik. És azon se lepődnék meg, hogyha nem az Ubisoftról lenne szó akkor nem is lenne ekkora patália. Ne adj isten a Fromsoftware húzna egy ilyet szerintem még ódákat is zengenének az emberek, hogy végre egy cég ami a pénzükért ad is valamit, nemcsak kozmetikai cuccokat.
  8. Darth Cupsy

    Star Wars: Outlaws

    Megy a sírás, hogy bizonyos küldetés nem lesz elérhető azok számára akik nem a drágább verziót veszik a játékból, máskor pusztán csili vili skinekért hajlandóak kipengetni a különbözetet. Most legalább valami értelmes tartalom is jár az ember pénzéért.
  9. Darth Cupsy

    3x13 - Into The Breach

    2 örök igazság az SW világából: 1. a rohamosztagosok rosszul céloznak 2. Egy birodalmi bázisra való bejutáshoz az kell, hogy legyen egy egyenruhád és azt mond, hogy közéjük tartozol
  10. Darth Cupsy

    Sorozatok

    Én csak a 3-mal játszottam, de magam is gondoltam, hogy egy ilyen elcseszett világban sokkal inkább belesimulna egy ilyen pár bemutatása, akármilyen huszadrangú mellékszereplőknél is, mint már majdhogynem minden más sorozatba, ahova belepakolják őket kvóta jelleggel, általában kihangsúlyozva, mintha az olyan nagyon fontos volna a történet szempontjából. A nem bináris karaktert se tolták az ember arcába (gondolom Maxi havercsaja), ami kifejezetten üdítő. Szerintem is a legjobb videojáték adaptáció ami valaha készült. Rengeteg easter egg/ referencia a játékokra és mégis megáll a saját lábán is. Itt összefoglalták az összes easter egget és egyéb kikacsintást ha valaki elsiklott felettük. Részről részre sorolja őket, így aki nem látta a teljes sorit az is bátran belekukkanthat, persze a játékokkal kapcsolatban így is lehet spoileres: https://www.gamesradar.com/fallout-tv-show-easter-eggs/
  11. Darth Cupsy

    Sorozatok

    Én is most értem a végére a Falloutnak, régóta az első és egyetlen sorozat amit alig vártam, hogy láthassam a következő részt (nem volt időm, csak 1-2 részt nézni egyszerre). Számos érdeme mellett kiemelném, hogy végre egy új sorozat, amibe nem volt benne a "kötelező" b*zulás.
  12. Darth Cupsy

    Star Wars: Outlaws

    Lehet majd a játékban Sabaccozni.
  13. Darth Cupsy

    Sorozatok

    Én még csak az első részt láttam, de eddig tetszik. Szerencsés franchise abból a szempontból, hogy teljesen új karakterekkel, történettel is működőképes. Az alkotók se erőltették, hogy valamelyik játék történetét dolgozzák át, így az miatt sem lehet keserű szájíz senkiben, hogy valamit nem teljesen úgy mesélnek el, mint a forrásműben.
  14. Darth Cupsy

    Star Wars: Outlaws

    Szintén így vagyok és ezekben is csak úgy, hogy leraktam story módra . Engem annyira nyomaszt az ilyen játékmenet, hogy azon kell görcsölnöm jajj meg ne halljak, mert akkor szívás van, több fronton is, hogy teljesen tönkrevágja a játékélményt. Anno ezt írtam a story mód-soulslike-kal kapcsolatban: Na igen, sok játék van, amivel nem játszottam, csak mert soulslike, pedig amúgy a story, a világa érdekelne.
  15. Darth Cupsy

    Star Wars: Outlaws

    Ha kapunk egy Star Wars skines AC-t én már attól boldog leszek. Manapság divat fikázni ezt a fajta játékmenetet, hogy már hányadik egy kaptafára készült "Ubifos" játék, nekem meg pont ez amit imádok, bóklászni egy durva nagy területen, felfedezni minden kis izét, akkor is ha csak kis gyűjteni való apróság és most az a "sz*r" helyzet állt elő, hogy mindezt a kedvenc univerzumomban tehetem "shut up and take my money". Nekem a soulslike-tól van hányingerem, legalább annyi alkotást termel ki az ipar ha nem többet, mint ahány ilyen nyílt világú AC/FC típusú game van, ugyanúgy lehetne mondani azokra is, hogy tucatgyártott unalomig ismert mechanikákra épülnek Kinek mi éri meg, meg mennyit, meg mit tart átb*szásnak az megint erősen szubjektív. A két különböző műfaj mellet még az is bejátszhat, hogy urambocsá fejlődik a fejlesztőcsapat.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.