Ugrás a kommentre

Bence1997

Ezüst támogató
  • Összes hozzászólás:

    10.772
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

  • Győztes napok:

    225

Bence1997 legutóbbi győztes napja: Április 11

Ezen a napon Bence1997 írta a legtöbbet kedvelt hozzászólásokat!

Bence1997 profilja

  • Születésnap: 1997-10-20

Profil információ

  • Nem
    Férfi
  • Lakhely
    Kartal
  • Érdeklődés:
    Könyvek, sorozatok, filmek, képregények, de legfőkébb SW.

Legutóbbi látogatók

10.562 profil megtekintés

Bence1997 eredményei

Tanácstag

Tanácstag (5/6)

  • Ezüst fokozatú támogató
  • Támogató
  • Bronz fokozatú támogató

Jelvények

11.910

Közösségi hírnév

  1. Egy hét van még hátra, jelen állás szerint 20 szavazat érkezett be (a mai nap sikerült nekem is szavaznom). Csak hogy egy kis statisztikát mondjak: a kategóriák kétharmadánál még bármilyen irányba elmehetünk, nagyon szoros, szóval aki még nem szavazott, ne fojtsa magába.
  2. Bence1997

    Képregények

    A Marveltől függ a dolog.
  3. SW.comon csak annyi szerepel, hogy minisorozat lesz. Egyelőre nem tudni, hogy hány füzetből fog állni.
  4. Július 3-án egy újabb miniszéria fog elstartolni a Marvelnél, ami jelen esetben az Inqvizitorokra fókuszál majd. Egy új jedi túlélőt fognak levadászni, akinek a neve Tensu Run lesz. Író Rodney Barnes, rajzoló Ramon Rosanas.
  5. Bence1997

    A The Bad Batch animációs sorozat

    Cryptic HD újra közölt epizódhosszakat, ezúttal a 13. és a 14. epizódhoz (az utolsó rész, mivel nem lett kiadva a korábban nézőknek, így nem ismert): 13. rész (Into the Breach) - 24 perc 14. rész (Flash Strike) - 22 perc
  6. Bence1997

    Harry Potter

    Jövő héten már végre megírom én is a véleményemet, sajnos kiment a fejemből, de ami késik, az nem múlik.
  7. Látom őket, köszi.
  8. Köszi, látom. Hajnali egykor kaptam két listát ugyanarról az IP-címről, szóval az egyiket törlöm, a válaszok amúgy ugyanazok voltak. Jelenleg (a törlés után) 13 szavazatnál járunk, ezzel beértük a Resistance első évadát.
  9. Próbálj meg újra szavazni. Hátha másodjára sikerül.
  10. Köszi szépen. Bár gondolom a hét első felében szavaztál, mert legutóbb 2 napja jött szavazat (az is Németországból ). Eddig 11 szavazatnál állunk, ami egyelőre nem rossz, pláne, hogy sejtésem szerint a fórumon még vannak tagok, akik nem szavaztak (közöttük vagyok én is ).
  11. Bence1997

    Sport

    Ma közzétették a jövő évi F1-es naptárt, újra 24 verseny lesz, Bahrain helyett most Ausztráliában lesz a szezonnyitó (a Ramadán miatt), a Hungaroring újra visszakapta a megszokott helyét, vagyis a nyári szünet előtti utolsó futama lesz és ha jól látom, akkor az év elején elintézik a korán kelést.
  12. Bence1997

    A Star Wars jövője

    Tudtommal az idei filmekről lesz csak szó, talán egy picit belemennek a jövőévbe, de ezen kívül talán csak egy megemlítést tudok elképzelni a Mandó filmről. A fontosabb infók szerintem csak augusztusban jönnek majd, a D23-on.
  13. Bence1997

    New Jedi Order

    Daisy az Empire magazinnal készített interjújában megemlítette, hogy a következő hónapban fogja elolvasni a film forgatókönyvét. Mik a reményeid Rey történetét illetően a következő SW filmben? Őszintén szólva fogalmam sincs. Tudom, hogy miről fog szólni, de ezen kívül nem tudom, hogy mi lesz belőle. De jövő hónapban elolvasok egy forgatókönyvet. Kíváncsi vagyok rá.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.