Ugrás a kommentre

csoli1138

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    13.236
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

  • Győztes napok:

    14

csoli1138 legutóbbi győztes napja: Október 28 2023

Ezen a napon csoli1138 írta a legtöbbet kedvelt hozzászólásokat!

csoli1138 profilja

  • Születésnap: 1983-03-10

Profil információ

  • Nem
    Férfi
  • Lakhely
    Mohács
  • Érdeklődés:
    Mindig Más

Állapot

  • Státusz
    Trophy collector

Legutóbbi látogatók

9.321 profil megtekintés

csoli1138 eredményei

Tanácstag

Tanácstag (5/6)

3.475

Közösségi hírnév

  1. csoli1138

    Sorozatok

    Nekem is bejön a Fallout, a fele volt meg. Nagyon jók a nagytotálok, érdekesek a karakterek, néha kivsit meglep, a véres Boys-os erőszak, de belefér, biztos a játék is ilyen volt, én nem játszottam vele, de úgyy tudom, hogy nem hátrány, hisz ennek saját sztorija van. Visszaolvastam itt pár oldalt, a Reacher is nagyon tetszett, A sógunt is jónak tartom, és higy milyen régi a topic, a Lost jött fel ennek apropóján, képzeljétek én azt az egészet nemrég daráltam le a D+ nak hála, annk egy percet sem láttam belőle!
  2. csoli1138

    3x12 - Juggernaut

    Nagyon lárványos rész volt. Micsoda nagytotálok! Tetszett a 10 kerekű turbó tank és mindig örülök, ha Republic Gunship-et látok és hallok. És izgalmas is volt. Wreckerért megdobbant egy pillanatra a szívem. Vajon hogy kerüli meg a problémát Rampart, hogy segítsen? És Omega csatlakozott a kis közösséghez, amíg odasétáltak, minden szó aranyat ért. Már nem kell aggódni az évadért, a magasra tett léc, nem rezeg, nem fog leesni.
  3. csoli1138

    A The Bad Batch animációs sorozat

    A Juggernaut epizódképe:
  4. csoli1138

    Videjó játékok

    Az egész playstationözés szeretete 4-es multikhoz kötődik, de persze nem kizárólag nálam. A gyilkos időmérőket nem említetted. A crash bandicoot 1-3 és főleg a rohadék 4, a sonic forces, és most az unravel two csatlakozott ehhez time-os agybajhoz, ráadásul itt az idő sem volt kijelezve, vagyis csak kb tudtam, gogy jó lehet e a próbálkozás. De a Star wars battlefront II is izzasztó volt azért. Ürcsatában az egyes fighter classokkal teljesíteni, főleg a bomberes, de az is, hogy fighter classal hero shipeket kilőni.. Fú, hát ott is volt egyszemélyes álló ováció a nappaliban, mikor meglett..
  5. csoli1138

    Videjó játékok

    Először is köszönöm. Nagyra értékelem részletes vâlaszaidat. Ha nem untatlak elmesélem a Micro machines world series dicstelen trófea mizériáját. Ezt a játékot azért vettem meg mert négyen is lehet tolni. Vadásztam az ilyenekre ps4 - en. Aztán magányosan nekiláttam. A játékot és a ps4 - et is 2017 őszén vettem. Akkor már glitches volt a Haunted nevű trófeája és azóta is az. A játék korábban jelent meg az évben, talán tavasszal vagy nyár elején és Haunted trófea akkor lett glitches, mikor kapott egy patchet a játék, 1-2 másik trófea és egyéb hibajavításokra. És a codemasters tudta, hogy glitches lett(írta valaki a playstation trophies pont orgon), de mivel elérhető volt kb 1 hónapig, azt mondták állítólag, hogy aki akarta, az már megszerezte, emiatt nem lesz újabb patch. És soha nem is lett. Lehetetlen lett a Haunted és vele a platinum. De qrvára vérizzadós sz@r trófeák voltak benne amúgy is(volt amit 3 helyett 5x kelllett csinálni, hogy kicsattanjon meg ilyenek). Ráadásul egy full döglött 3 féle online játékmódokkal, amit úgy kellett tolni, hogy a kutya se jött online, és full AI-ok jöttek ha letelt 1.5 perc. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor botlottam igazi játékosba. És mindig letelt. Plusz random pályák, tehát még célirányosan trófeázni sem lehetett, mert huh, csak jöjjön az a pálya amin talán végre megcsinálom. A trófea annyi lenne, hogy sebezni kellene egy ellenfelet mielőtt a pályán egy örökmozgó quija-bigyó öli meg. Az volt a baj, hogy ez egy olyan pályán volt elérhető ami csak online volt. Mert megcsináltam azt hogy töröltem a játékot kikapcsoltam a netet felraktam lemezrőr így még a petch előtti verziója imdult el, de sajnos nem frissítés nélkül nem ment ki online. A döglött online.. 100x csináltam. Nulla eredmény. Most pedig az volt a tervem, hogy mivel már van ps5 - öm felrakom arra a játékot, felhőből ráhúzom a mentéseket és megpróbálom az 5-össel. Vajon lett volna erre remény? Mert most már meg sem próbálhatom, mert idén 2024 03 21-én lekapcsolták a szervereket ehhez is. A franc egye, hogy egész márciusban Unravel-eztem, mert már nem mennek a Micromachines szerverei pont idén március közepétől. Majd 70 órám van a többi trófeában ehhez a gyenge időrabló szemét codemasters elfuseráltságban. 39 platinám van, szóval tudom mi az a szenvedés, és ezt is rohadtul megérdemeltem volna. Ejj mit szívtam most az Unravel two - val, de megvan. 10 db trófeája 0.1-es ritkaságú, vagyis pokoljárás volt,de ez egy másik történet. mégegyszer köszi, hogy társalgunk erről!
  6. csoli1138

    Videjó játékok

    Mit ér el vele? A mostani trófea=pénz/lehetőségek célja? De ha én mezei user csak szörföltem a playstation trophies pont orgon és a leaderbord élén a top 5-ben nem is egy ilyen volt, hát akkor nem nagyon titkolják a görények. Én minden platinumomra büszke vagyok, de az nagyon viszket ha egy glitch miatt nem tudom megszerezni. Egy ilyenem van, a micromachines, a másik szerverleállás miatt nem megy online már, a francos Disney infinity 3.0. De nem mennék bele turpisságba értük, de nagyon kíváncsi lennék hogy csinálják. Glitch-es trófeánál meg megérdemelné a user, hogy azt a trófeát a sony-nál jelentse, és ha megnézik láthatják, hogy minden más megvan, és kvázi jóváírhatnák, ha egyszer nem rajtam múlik. Ilyen nincs?
  7. csoli1138

    Videjó játékok

    Kedves gamerek! Hallott valaki olyanról, hogy trófea hack-elés?(Playstation) Vagyis csalás, vagy nem tudom. Nézegetem a problémás trófeákat a playstation trophies pont orgon, belemegyek egy unobtainable trófea adataiba, és tudom, hogy egy glitch miatt 5 éve beszerezhetetlen, az oldal is írja, hogy glitched, de többeknek megvan az elmúlt pár hónapban, azután szúrópróbaszerűen rámentem néhány felhasználóra ezek közül és több ezer, pl 9999 platinum-juk van, és a játékokban az összes trófea 1-2 perces időintervallumban nyílt meg nekik. Glitchesek is (micro machines world series) , meg olyanok is amik szerverek leállítása miatt már rég elérhetetlenek (disney infinity3.0).
  8. Én a fordítottját is el tudom képzelni; lehet, hogy Luminara öli meg Barriss-t, ezért nem látjuk a Rebelsben sem utána és a Főinkvi öli meg Luminarat, így került hozzá a test. Akárhogy is, nagyon örülök, hogy kapunk erre sztorit! A főinkvizítor meg Jason Isaacs-szel igazi csemege lesz. Máig fáj a szívem, hogy a Kenobiban nem Ő volt, hanem a kerekarcú Rupert Friend..
  9. csoli1138

    A The Bad Batch animációs sorozat

    Itt vannak a képek a legutóbbi két rész guide-jaihoz: 310: 311:
  10. csoli1138

    Tales of the Empire trailer

    Na ez megint telitalálat lesz. Nem erre gondoltam "2. Évadnak", de nagyon jó lesz, úgyérzem.
  11. csoli1138

    A The Bad Batch animációs sorozat

    Képek a duplához, holnap, vagy szombaton. Nem vagyok otthon, bocsi.
  12. csoli1138

    3x11 - Point of No Return

    Sok hozzáfűznivalóm nincs, durva rész volt, sok minden történt aminek a fele is cumi lenne a csapatnak. Nagyon magas színvonalon mozog a rész és vele az évad, azon kaptam magam, hogy bámulom a stáblistát de felhívom a figyelmet, hogy nagyon jó zene szól alatta!
  13. csoli1138

    3x10 - Identity Crisis

    Nagyon tetszett ez a rész. Írtam már más műre, hogy nincsenek címek, csak star wars van, és ide is ez illik. Óriási jelentősége van a sagara nézve, amik most kiviláglottak. Gondolok itt természetesen a nekromanta projekt mocskos részleteire. És milyen drámaian sikerült bemutatni szegény gyerekek sorsát. Az az elszigetelt rideg környezet. A klón kommandós viselkedése. Hamlock és Tarkin farokméregető interakciója, miközben mindkettő, egy törtető Palpi-s*ggnyaló.. És deja-vunk is lehet, mert Children of the force utánérzés is van itt, és ki más jönne képbe megint mint Bane, aki a kedvelt menő karakterek közé tartozik, és sajnáltam, hogy Boba kinyírta, de ez a rész alapján is kijelenthető, hogy egy gátlástalan gennyláda. Szerencsére van fény az alagút végén, a kérdés, hogy honnan jött 4. alany, és az hogy visszakerült a játékbaba a gazdájához reménytkeltő, valószínűleg Emerie segíteni fog, persze lehet, higy nagy lesz az ára. Mi már tudjuk is, hogy a nekromanta projekt elhúzódik még pár évig, így ezek a szerencsétlenek akik on screen vannak sanyargatva, talán megúszhatják. Komoly rész, komoly fontos sztori, sajnálom, hogy a nem jut el a legszélesebb közönséghez. A szinkront is dícsérhetem, hisz Tarkin Újréti László volt, Bane pedig Forgács Gábor, ahogy kell.
  14. csoli1138

    A The Bad Batch animációs sorozat

    Holnap dupla ugye? akkor már nem is lesz olyan sok hátra! Biztos nem véletlenül adnak két részt. Én nagyon várom!
  15. csoli1138

    3x09 - The Harbinger

    Tudom, hogy ez le lett nyilatkozva, de nem engem kell lenyugtatni ezzel kapcsolatban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.